Bedrijfsuitje Scheveningen

Bedrijfsuitje Scheveningen is 7 dagen per week te boeken op elke gewenste locatie. Buzz Events een creatief, klantgericht eventbureau die zich focust op het organiseren van een bedrijfsuitje Scheveningen voor de scherpste prijs. Wij proberen ons te onderscheiden door een op maat gemaakt bedrijfsuitje Scheveningen te bedenken en aan te bieden. De strand activiteiten zijn gericht op de algemene vraag van de klant maar wij blinken uit in custom beachevents met de orgineelste concepten. Van multinationals tot het MKB, de klant staat centraal.

Buzz Events organiseert 7 dagen per week beachevents langs de kust van Scheveningen vanaf €10,- p.p.

Combineer actieve & creatieve activiteiten voor uw bedrijfsuitje Scheveningen. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Voorbeeld bedrijfsuitje Scheveningen

Beleef het bedrijfsuitje Scheveningen met orginele & unieke strand activiteiten. Wij kunnen voor een compleet dagprogramma zorgen of een gedeelte daarvan. Er is altijd een geschikt uitje voor jullie!

Een voorbeeld van een geslaagd bedrijfsuitje Scheveningen:

13:00 Ontvangst

13:30 Powerkite clinic (1,5 uur)

15:00 Borrel

16:00 Graffiti workshop (1,5 uur)

17:30 Einde strand activiteiten

18:00 BBQ, Diner of themafeest (optineel met dj/themafeest)

21:00 (Optioneel drankafkoop 3 uur vanaf € 21,50 p.p.) Einde

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van een bedrijfsuitje Scheveningen.

Bedrijfsuitje Scheveningen DGMR – Referenties

Ons bedrijfsuitje is dit jaar verzorgt door Buzz Events. Wij hebben gekozen voor de expeditie Robinson op een top locatie voor het Kurhaus. De activiteiten zijn zeer goed bevallen en de begeleiding was erg fijn. Vooraf is de eventmanager bij ons op kantoor geweest en is het concept goed uitgedacht en uitgewerkt. Op de dag zelf liep alles prima en het eten was ook heerlijk!

Karen Werkman

DGMR

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12