Cocktail workshop Scheveningen

Cocktail workshop Scheveningen is duidelijk populair bij het vrijgezellenfeest Scheveningen maar ook zeker passend bij een bedrijfsuitje Scheveningen. Laat je leiden door een kenner en maak heerlijke combinatie’s. Ga je voor de traditionele Mojito of kies je voor de Long Island Ice Tea? Laat je creativiteit de vrije loop en geniet met je vrienden of collega’s aan de kust. Tijdens de cocktail workshop scheveningen heb je de keuze uit 3 thema’s, verse producten en shakers.

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van cursus kitesurfen Scheveningen.

Na de korte uitleg van de cocktail workshop Scheveningen gaan wij aan de slag met de unieke formules en shakers. Er zijn verse producten aanwezig bv. limoen en citroen. De bedoeling is dat jullie een aantal technieken leren die jullie ook thuis kunnen toepassen, erg handig voor de zaterdagavond. Na het shaken kunnen jullie heerlijk genieten van de creaties.

Cocktail workshop – ook non-alcohol

Een heerlijke workshop cocktail shaken aan het strand. Op diverse A-locaties te boeken icm lunch of BBQ. Contact ons voor meer info.

Prijs: € 25,- excl. btw p.p.
Duur: 1,5 uur
Vanaf: 8 personen
Inclusief: 2 of 3 cocktails
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12