Djembe workshop

Deze djembe workshop in Scheveningen is echt een aanrader voor de zomer en zorgt voor Afrikaanse taferelen op het strand van NL. Ook als je niet muzikaal bent is dit goed te volgen. Het resultaat is een geweldig samenzijn met een warme sfeer. Ideaal om te combineren met een heerlijk diner of BBQ aan het strand.

Geschikt als teambuilding activiteit waarbij de groep een concept maakt en deze met elkaar uitwerkt. Ook individueel spuiten op een canvas is mogelijk. Laat je verrassen hoe leuk dit kan zijn!

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van cursus kitesurfen Scheveningen.

De Djembe kan zittend of staand bespeeld worden. Meestal gaan wij zitten tijdens de djembe workshop waarbij het instrument geklemd wordt tussen de knieen waarbij het instrument iets naar voren wordt gekanteld zodat de onderkant vrij is. Hierdoor komen de klanken goed vrij tijdens de djembe workshop.

Een unieke creatieve workshop ook als aanvulling op uw bedrijfsuitje Scheveningen te boeken. Speel zelf of laat de muzikanten een show verzorgen.

Een hilarische activiteit op het strand. Volledig veilig maar zeer uitdagend. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Prijs: € 12,50,- excl. btw p.p.
Duur: 1,5 uur
Vanaf: 8 personen
Inclusief: Begeleiding
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12