Ijssculpturen workshop

Een uniek creatief uitje op het strand in de winter maar ook gewoon in de zomer ! Tijdens de ijssculpturen workshop blijft het ijs lange tijd goed, ook in de zomer. Deze ijssculpturen workshop is echt een aanrader en wordt nergens anders aangeboden op het strand dus zeker de moeite waard een keer dit te proberen.

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van cursus kitesurfen Scheveningen.

De ijssculpturen workshop werkt met grote ijsblokken waar je heerlijk op kunt hakken, snijden & branden. Leef je uit en maak mooie foto’s van de creaties. Er is een creatieve fase waarin het ijsblok wordt bewerkt door teams en er kan een spel element worden toegevoegd. Dat kan zijn curling met de gemaakte stenen op een geimproveerde baan of een thema waarbij ieder team een onderdeel maakt van het geheel.

Ijssculpturen workshop Scheveningen – unieke activiteit bedrijfsuitje Scheveningen

Een unieke creatieve workshop ideaal voor een bedrijfsuitje Scheveningen. Ook mogelijk midden in de zomer, neem contact op voor meer info.

Prijs: € 35,- excl. btw p.p.
Duur: 1,5 uur
Vanaf: 8 personen
Inclusief: Beschemende kleding
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12