Personeelsuitje Scheveningen

Personeelsuitje Scheveningen is 7 dagen per week te boeken op elke gewenste locatie. Buzz Events een creatief, klantgericht eventbureau die zich focust op het organiseren van Personeelsuitjes, bedrijfsuitjes en overige groepsuitjes op het strand voor de scherpste prijs.

Wij helpen u graag met een onvergetelijk uitje op het strand op de mooiste locaties aan het strand. Heeft u een concept of idee maar nog geen idee hoe dit tot uitvoering te brengen? Laat u adviseren door onze eventmanagers voor een uniek concept op maat.

Buzz Events organiseert 7 dagen per week personeelsuitjes Scheveningen langs de kust vanaf €10,- p.p.

Combineer actieve & creatieve activiteiten voor uw personeelsuitje Scheveningen. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Voorbeeld personeelsuitje Scheveningen

Beleef het personeelsuitje Scheveningen met orginele & unieke strand activiteiten. Wij kunnen voor een compleet dagprogramma zorgen of een gedeelte daarvan. Er is altijd een geschikt uitje voor jullie!

Een voorbeeld van een geslaagd personeelsuitje Scheveningen:

13:00 Ontvangst

13:30 Powerkite clinic (1,5 uur)

15:00 Borrel

16:00 Graffiti workshop (1,5 uur)

17:30 Einde strand activiteiten

18:00 BBQ, Diner of themafeest (optineel met dj/themafeest)

21:00 (Optioneel drankafkoop 3 uur vanaf € 21,50 p.p.) Einde


Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van een personeelsuitje Scheveningen.

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12