Strand activiteiten

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Buzz Events is een creatief, klantgericht eventbureau die zich focust op bedrijfsuitjes in Scheveningen, Hoek van Holland, Noordwijk & Zandvoort. Wij proberen ons te onderscheiden door een uniek, creatief en op maat gemaakt bedrijfsuitje Scheveningen te bedenken en aan te bieden.

De strand activiteiten die wij aanbieden zijn gericht op de algemene vraag van de klant maar wij blinken uit in custom beachevents met de orgineelste concepten. Van multinationals tot het MKB, de klant staat centraal.

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van de powerboat Scheveningen.

Buzz Events heeft altijd de geschikte activiteit of workshop voor uw bedrijfsuitje Scheveningen. Belangrijk is de samenstelling van de groep, tijdsduur, het budget en de gewenste locatie. Wij helpen u graag met het uitwerken van een concept van A tot Z..

Wij werken samen met een aantal bekende strandpaviljoens om zo een compleet mogelijk bedrijfsuitje strand Scheveningen aan te bieden van het ontbijt tot een nachtelijk thema feest. Door onze uitgebreide kennis van de omgeving en hotspots zullen wij u voorzien van een geslaagd bedrijfsuitje strand Scheveningen.

Powerboat Scheveningen – adrenaline verhogende activitieit bedrijfsuitje / vrijgezellenuitje

Een unieke creatieve workshop ideaal te combineren met bijv. powerkiten Scheveningen. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Prijs: € 32,50 p.p.
Duur: 45 min.
Vanaf: 4 personen
Inclusief: Beschemende kleding
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Een top vrijgezellenuitje strand gehad! Buzz Events heeft goed werk afgeleverd en meer gedaan dan gevraagd.

Vrijgezellenuitje strand

Monique Schippers, De organisatie

Offerte aanvragen