Teambuilding Scheveningen

Teambuilding Scheveningen uitje gezocht? Buzz Events organiseert 7 dagen per week diverse teambuilding Scheveningen activiteiten en groepsuitjes aan. Van een vertrouwd zeskamp met diverse leuke sportieve spellen tot een graffiti workshop, er is altijd een geschikt uitje voor het bedrijf of groep.

Vanaf 10 personen organiseren wij graag uw uitje voor de scherpste prijs. Met diverse A-locaties en activiteiten in eigen beheer weet u wat u kunt verwachten. Neem een kijkje bij de diverse strand activiteiten of stuur ons een berichtje.

Buzz Events organiseert 7 dagen per week beachevents langs de kust van Scheveningen vanaf €10,- p.p.

Combineer actieve & creatieve activiteiten voor uw bedrijfsuitje Scheveningen. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Voorbeeld bedrijfsuitje Scheveningen

Beleef het bedrijfsuitje Scheveningen met orginele & unieke strand activiteiten. Wij kunnen voor een compleet dagprogramma zorgen of een gedeelte daarvan. Er is altijd een geschikt uitje voor jullie!

Een voorbeeld van een geslaagd teamuitje Scheveningen:

13:00 Ontvangst

13:30 Powerkite clinic (1,5 uur)

15:00 Borrel

16:00 Graffiti workshop (1,5 uur)

17:30 Einde strand activiteiten

18:00 BBQ, Diner of themafeest (optineel met dj/themafeest)

21:00 (Optioneel drankafkoop 3 uur vanaf € 21,50 p.p.) Einde

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van een bedrijfsuitje Scheveningen.

Teambuilding Scheveningen KPN – Referenties

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Buzz Events heeft voor ons een zeskamp uitgezet met diverse activiteiten. Dit is het tweede jaar dat wij deze teambuilding activiteiten met de afdeling hebben gedaan. De organisatie is zoals altijd goed geregeld, duidelijke communicatie vooraf en vriendelijke instructeurs.

Wij kunnen deze partij aanbevelen voor iedere groep die een leuk, goed georganiseerd stranduitje Scheveningen zoekt.

Floor Vink
Front office KPN

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12