Teamuitje Scheveningen

Teamuitje Scheveningen organiseren? Bij ons zit je zeker goed! Wij bieden 7 dagen per week de leukste teamuitjes Scheveningen aan voor de scherpste prijs! Van adrenaline verhogende ervaringen tot creatieve workshops, er is altijd een geschikt teamuitje Scheveningen voor jullie.

Zoek een leuke clinic of workshop uit ons programma of combineer deze bij elkaar voor een uniek teamuitje Scheveningen. Laat je adviseren door onze eventmanagers voor het gewenste programma of activiteit op de beste locaties.

Een voorbeeld van een geslaagd teamuitje Scheveningen:

13:00 Ontvangst

13:30 Powerkite clinic (1,5 uur)

15:00 Borrel

16:00 Graffiti workshop (1,5 uur)

17:30 Einde strand activiteiten

18:00 BBQ, Diner of themafeest (optineel met dj/themafeest)

21:00 (Optioneel drankafkoop 3 uur vanaf € 21,50 p.p.) Einde

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van cursus kitesurfen Scheveningen.

Teamuitje Scheveningen referentie IKEA

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Buzz Events heeft ons teamuitje Scheveningen super goed geregeld. Op een zondag avond in het donker hebben wij een unieke expeditie Robinson gespeeld. Er waren orginele spellen aanwezig en de horeca was ook prima geregeld. Gezien ons budget wat wij te besteden hadden hebben wij een compleet uitje gekregen, dank hiervoor!

Francis Milner

IKEA

Buzz Events organiseert 7 dagen per week teamuitje Scheveningen langs de kust al vanaf €10,- p.p.

Combineer actieve & creatieve activiteiten voor uw teamuitje Scheveningen. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12