Vrijgezellenfeest Scheveningen

Vrijgezellenfeest Scheveningen organiseren? Buzz Events heeft genoeg leuke programma’s in huis op de mooiste locaties. Willen jullie met het vrijgezellenfeest Scheveningen actieve dingen doen of juist niet? Geen probleem, laat ons weten wat jullie zoeken en wat het budget is en wij organiseren een onvergetelijk uitje in Scheveningen.

Zijn er deelnemers tussen die niet alle activiteiten kunnen meedoen? Laat het weten en wij denken zoveel mogelijk mee om ook deze een leuke dag te geven. Komen jullie met de auto of met OV? Dat zijn vragen die wij graag weten ivm het kiezen van de juiste locatie.

Buzz Events organiseert 7 dagen per week beachevents langs de kust van Scheveningen vanaf €10,- p.p.

Combineer actieve & creatieve activiteiten voor uw bedrijfsuitje Scheveningen. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Voorbeeld teamuitje Scheveningen

Beleef het bedrijfsuitje Scheveningen met orginele & unieke strand activiteiten. Wij kunnen voor een compleet dagprogramma zorgen of een gedeelte daarvan. Er is altijd een geschikt uitje voor jullie!

Een voorbeeld van een geslaagd bedrijfsuitje Scheveningen:

13:00 Ontvangst

13:30 Powerkite clinic (1,5 uur)

15:00 Borrel

16:00 Graffiti workshop (1,5 uur)

17:30 Einde strand activiteiten

18:00 BBQ, Diner of themafeest (optineel met dj/themafeest)

21:00 (Optioneel drankafkoop 3 uur vanaf € 21,50 p.p.) Einde

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van een bedrijfsuitje Scheveningen.

Vrijgezellenuitje Scheveningen

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Buzz Events heeft diverse vrijgezellenfeest Scheveningen programma’s in huis die nooit vervelen. Zoeken jullie actieve workshops of juist creatieve activiteiten, wij hebben altijd een geschikt programma voor jullie groep. Wij werken samen met diverse strandpaviljoens waarvan wij weten dat jullie goed worden verzorgd en het eten goed is. Laat je adviseren over een passend programma en kom genieten van de zon en het moois wat Scheveningen jullie te bieden heeft.

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12