Workshop zandsculpturen

Onder leiding van een kunstenaar krijgen jullie instructies over het werken met de verschillende materialen en technieken. Voor de workshop zandsculpturen Scheveningen kan er rivierzand worden gebruikt wat beter aan elkaar hecht. Dat zorgt ervoor dat het zand beter te bewerken is. Na het kiezen van een thema kunnen jullie aan de slag met het maken van de eigen zandsculpturen.

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van cursus kitesurfen Scheveningen.

Er zijn verschillende mogelijkheden om zandsculpturen te maken. Als het om een grote groep gaat kunnen we ook een enorme zandtekening maken die vanaf bovenaf goed zichtbaar is. Denk hierbij aan het bedrijfslogo of concept wat van tevoren wordt uitgedacht. Bij deze werkwijze krijg je een grote groep betrokken bij de workshop zandsculpturen Scheveningen.

Workshop zandsculpturen – creatieve activiteit bedrijfsuitje / vrijgezellenuitje

Een unieke creatieve workshop zandsculpturen, ideaal te combineren met actieve workshops. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Prijs: € 12,50 excl. btw p.p.
Duur: 1,5 uur
Vanaf: 8 personen
Inclusief: Materialen / begeleiding
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12