Cursus kitesurfen

Cursus kitesurfen in Scheveningen wordt verzorgd door kitesurfles Scheveningen. Zij werken met het IKO programma, een internationaal opgesteld lesprogramma die iedereen in staat stelt zonder ervaring veilig een kitesurfles te volgen. Onderdelen die aan bod komen tijdens de kitesurfles Scheveningen; Bodydragging in het water, onder volle kracht van de vlieger door het water laten slepen. Besturing van de kite door het hele windvenster en powerkiten voor een veilige verkenning van het windvenster. De kitesurfles Scheveningen is een unieke ervaring!

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van cursus kitesurfen Scheveningen.

Na een korte uitleg gaan we direct door met de kitesurfles scheveningen door simpelweg de kite onder controle te krijgen. Hierbij verliest de gecertificeerde kitesurf instructeur jullie niet uit het oog en werken jullie samen naar een gecontroleerde besturing van de kite vlieger.

Cursus kitesurfen – Dit moet je een keer meegemaakt hebben.

Cursus kitesurfen Scheveningen. Beleef met de groep een kite besturen in de branding. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Prijs: € 50,- excl. btw p.p.
Duur: 1,5 uur
Vanaf: 1 persoon
Inclusief: Wetsuit en instructeur
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12