Expeditie Robinson Scheveningen

Expeditie Robinson Scheveningen is afgeleid van de gelijknamige tv-show. Het spel staat alom bekent als ‘uitdagend’. Tijdens de expeditie robinson strand gaan teams met elkaar de strijd aan. Ze komen voor verschillende leuke maar ook uitdagende proeven te staan. Binnen het team staan verschillende punten centraal: samenwerken, creativiteit, communicatie, inzicht, fysieke kracht en doorzettingsvermogen. Een ideale manier om aan teambuilding te doen.Scheveningen is een unieke ervaring!

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

De Vijf beproevingen:

Teamvlag maken
Mega Jenga XL
Bumperball
Catapult bouwen
Memory game

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van de expeditie Robinson Scheveningen.

De groep zal worden opgedeeld in verschillende ‘kampen’, elk kamp kan zijn eigen teamnaam verzinnen en moet hiervoor ook een vlag maken die symbool staat voor dat team. Zijn jullie als team sportief en mentaal sterk genoeg om de expeditie Robinson strand te winnen?

Expeditie Robinson – teambuilding activiteiten voor bedrijfsuitje / vrijgezellenuitje Scheveningen

Een uniek programma met vijf beproevingen waarbij teambuilding centraal staat. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Prijs: € 20,- excl. btw p.p.
Duur: 2 uur
Vanaf: 8 personen
Inclusief: Begeleiding
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12