Salsa workshop

Salsa workshop Scheveningen is zeker een unieke ervaring voor uw bedrijfsuitje, personeelsfeest of vrijgezellenfeest in Scheveningen. De salsa workshop Scheveningen is oorspronkelijk een Cubaanse dans waarbij de man leidt. Er zijn geen vaste passen of routine in deze dans wat het erg spontaan en impulsief maakt. Wij zorgen voor een unieke setting voor de salsa workshop Scheveningen.

Overall rating: ★★★★★ based on 19 reviews

Door onze ruime kennis van Scheveningen kunnen wij u goed adviseren over de hotspots & horeca mogelijkheden! Geef een gedeelte van de organisatie uit handen om zelf ook te genieten van cursus kitesurfen Scheveningen.

Wij zorgen voor een goede bachata op de achtergrond waarop er gedanst kan worden bij de salsa workshop Scheveningen. Geen danservaring ? Geen probleem, wij beginnen bij de basis en als er een aantal ervaren dansers in de groep zitten kunnen wij een gevorderd programma opstellen waarbij zij kunnen laten zien hoe het echt moet.

Salsa workshop Scheveningen – dans workshop aan zee.

Een unieke creatieve dans workshop op het strand. De horeca kan ook door ons verzorgd worden. Contact ons voor meer info.

Prijs: €15,- p.p.
Duur: 1,5 uur
Vanaf: 8 personen
Inclusief: Instructeur
Eventueel: Lunch, BBQ of diner

Vuurtorenweg 35
2583 XL Den Haag
info@buzz-events.nl
Tel: 06 28 97 93 12